Booster de JEUNESSE +Fermete +Hydratation +Energie

€ 78,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

SUPRADOSE I geconcentreerd collagène fermeté de Orlane . Geconcentreerd serum d voor een unieke anti-aging werking.

Dit serum heeft een hoge concentratie collageen, gedoseerd met farmaceutische nauwkeurigheid, om de huid na het aanbrengen de juiste dosis van de actieve applicatie te geven.

Collageen is verantwoordelijk voor de structuur van de huid en met de leeftijd gaat het vermogen om het te produceren verloren. Geïnspireerd door regeneratietechnieken, zorgt dit serum voor extra stevigheid en maakt het de huid weer zachter, voor een glad effect, een volle en jongere huid.
SUPRADOSE I geconcentreerd Acide Hyaluronique de Orlane . Een geconcentreerd serum met diepe hydratatie met anti-aging eigenschappen, voor alle huidtypes.

Dit serum heeft een hoge concentratie puur hyaluronzuur, gedoseerd met farmaceutische nauwkeurigheid, om de huid na het aanbrengen de juiste dosis actieve applicatie te geven.

Hyaluronzuur speelt een essentiële rol bij het hydrateren van de huid.Daarom hydrateert dit serum, geïnspireerd op anti-aging injectietechnieken, de huid intensief, wat de elasticiteit, gladheid en comfort ten goede komt.

Door het gebruik verdwijnen de fijne lijntjes en rimpels veroorzaakt door uitdroging, de huid ziet er glad uit en bereikt een perfecte vochtbalans. Dus, dag na dag, zal de huid de helderheid en jeugd die in de loop der jaren verloren is gegaan, terugkrijgen.
SUPRADOSE I geconcentreerd Vitamine C Énergisant de Orlane . Een revitaliserend geconcentreerd serum voor alle huidtypes.

Dit serum heeft een hoge concentratie vitamine C, gedoseerd met farmaceutische nauwkeurigheid, om de huid na het aanbrengen de juiste dosis van de actieve applicatie te geven.

Vitamine C is een krachtige antioxidant, die de huid beschermt om vroegtijdige veroudering te voorkomen, het te doen herleven en tekenen van vermoeidheid of vermoeidheid te elimineren.

Door het gebruik zal de huid elastisch en flexibel zijn, met een benijdenswaardige toon en een licht en uitgerust uiterlijk, en ook zal ze volledig voorbereid zijn op de externe agressies waaraan ze dag na dag wordt blootgesteld.