Bergman The essentials Vitamin A essence

€ 156,00
Op voorraad

Beschrijving

Bergman Beauty Essentials: Vitamin A Essence is dé doeltreffende anti-aging essence met retinol voor direct zichtbaar resultaat. Na het aanbrengen geeft het onmiddellijk een verzachtend en gladmakend effect op de huid. Daarnaast zorgt het voor het afnemen van de diepte van lijntjes en rimpels. Door retinol en een kostbare selectie van natuurlijke oliën zorgt Vitamin A Essence voor een jonge, frisse en stralende huid.

Vitamin A Essence biedt een concentratie retinol die zodanig geselecteerd is dat deze de hoogst mogelijke effectiviteit biedt, maar tegelijkertijd vriendelijk voor de huid is. Retinol verbetert het aanzien en de diepte van lijntjes en rimpels en verhoogt de productie van hyaluronzuur in de huid. Vitamin A Essence heeft als basis een kostbare selectie natuurlijke oliën die het product extra verzorging en resultaat geven:

Abrikozenpit olie
Maakt de huid zijdezacht en verbetert de huidbarrière om vochtverlies tegen te gaan.

Zonnebloemolie
Heeft een beschermende werking tegen oxidatie.

Moringa-olie
Is rijk aan vitamine C, helpt het huidherstel te ondersteunen, geeft de huid een natuurlijke glans en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Jojoba-olie
Vertraagt het verouderingsproces als natuurlijke antioxidant.

Squalaan
Deze natuurlijke squalaan van olijven zorgt voor balans in de huid en gaat huidveroudering tegen.

Krachtig antioxidant en anti-stress complex
Bestaande uit retinol en natuurlijke vitamine E. Ondersteunt de anti-aging werking van retinol door het verminderen van lijntjes en rimpels en het stimuleren van de collageensynthese.