Nobile Rudis

vanaf € 9,75

Beschrijving

De leren koker is vervaardigd uit één stuk leer en wordt gemaakt door leerbewerkers in Florence. Het is een arbeidsintensief proces: weken, kloppen, kleuren en het logo embossed in het leer. Hierdoor zijn er maar enkele stuks per maand beschikbaar.

In de geschiedenis van Nobile 1942, ontstaan in Rome, is RUDIS het eerste voorbeeld van de nieuwe weg die Nobile 1942 in slaat. Een nieuwe weg, naar sterke, intense en volle geuren – gecreëerd door nieuwkomer van het jaar: Antonio Alessandria. De eerste geur van deze collectie die opgedragen is aan een speciaal karaktereigenschap: kracht.

RUDIS, is opgedragen aan een grote deugd: kracht

Wanneer Rudis zich ontwikkelt, de complexe houttonen donker worden met smoked insence verandert het leer naar suede. In de drydown bloeit de immortel en de geur verandert in een zachte, zoete mix van kruiden en gouden romige noten. Van start tot finish is de echte ster het whiskey accord. Turfachtig, zout, gerookt en aards, het ruikt als de meest kostbare, gerijpte single malt whiskey en dat maakt Rudis uitermate verslavend.

Rudis notes;
Top; bergamot, gedroogd fruit, marc
Middle; roos, geranium, kruidnagel, safraan, cedarhout,
Base; leernoten, patchouli, vetiver, immortel, musk en incense.