Gatineau Treatments

Age Defence Power Facial

Duur behandeling: 60 minuten

Huidtype: Rijpere huid/rimpels/gebrek aan stevigheid

Een geavanceerde verjongende gezichtsbehandeling voor de rijpere, vermoeide huid. De combinatie van een dubbele peeling voor een onmiddelijk herstructurerend en verhelderend effect met een exclusieve massage resuleert in een prachtig gevoede, gladdere en stralende huid.

Prijs: 85,-

Youth Discovery Facial

Duur behandeling: 30 minuten

Huidtype: gedehydrateerde/rimpels/dof

Een express gezichtsbehandeling die de kunst van massage en laagjes masker combineert om optimale resultaten in minimale tijd de bereiken. De teint ziet er gladgestreken en stralend uit, terwijl de huid een hydratatieboost heeft ondergaan.

Prijs: 45,-

Hydra Discovery Facial

Duur behandeling: 30 minuten

Huidtype: Droog/gedehydrateerd/dof

Als je weinig tijd hebt maar droomt van een gehydrateerde en evenwichtige teint is dit de perfecte behandeling. Door een zachte mix van fruitzuren is deze express gezichsbehandeling geschikt voor alle huidtypes die de huid diep willen hydrateren, verhelderen en verlichten.

Prijs: 45,-

Define And Contour Facial

Duur behandeling: 60 minuten

Huidtype: Onderhevig aan verslapping/gebrek aan structuur/ gedehydrateerd

Deze verjongende behandeling combineert de gerenommeerde Gatineau technieken met het begeerde DefiLift Lifting Mask voor een onmiddelijk en langdurig verstevigend resultaat. Door gebruik te maken van geavanceerde peptide technologie zorgt deze sublieme gezichtsbehandeling voor een prachtig gebeeldhouwd, strakkeren perfect gehydrateerde huid.

Prijs: 85,-

Ultimate Age Defying Facial

Behandeltijd: 60 minuten

Huidtype: Rijpere huid/gedevitaliseerd/gebrek aan stevigheid/rimpels

Gecreƫerd met de hoogste concentratie revolutionare actieve ingedrienten geeft deze ultieme anti-aging gezichtsbehandeling ongeevenaarde resultaten voor de rijpere huid. Door gebruik te maken van het exclusieve Hormomasque in combinatie met innovatie massagetechnieken zorgt deze huidherstellende behandeling voor een essentiele reset van jeugdigheid.

Prijs: 85,-